Дни на Еразъм+ в 4. ОУ

Дните 14,15 и 16 октомври 2021 са обявени за международни дни на Еразъм+. Над 5000 събития за полуляризиране на програмата са регистрирани в цял свят. Нашето училище също се включва в отбелязването им с редица дейности.

Под ръководството на г-жа Надежда Гергишанова, специално за събитието, ученици от 6 в и 6 д клас изработиха електронна книжка, представяща всички наши партньори по Еразъм+ до момента – общо 14 държави по 6 различни проекта. Включени са също и държавите, които ще посетим по последния ни проект “Новият свят има нужда от ново училище”. Можете да разгледате книжката на следния линк:

https://online.fliphtml5.com/wbwgt/nnem/?fbclid=IwAR1SVD4Z_tCgQYAIry1VRog7yeq2MnLmYsdCVAAxm08odiYf5L_qlM7aOSo#p=1

Книжката беше презентирана пред седмокласниците в часовете по английски език. Тя е поставена в училищното фоайе и може да бъде разгледана и на хартиен носител.

Представихме също и книжката, разработена по проект “Комуникация в действие”. По нея работят учениците от 3 а и 4 г клас, както и няколко деца със специални образователни потребности. Можете да я разгледате на следния линк:

https://online.fliphtml5.com/jnjxr/wpvl/#p=1

Още една книжка, изцяло изработена от деца споделихме в дните на Еразъм+. Какво сътвориха заедно децата от Испания, Италия, Гърция и България по проект “Поглед към бъдещето – околна среда и здравословни навици” можете да видите тук:

https://fliphtml5.com/jnjxr/cpqi

Информация за действащите проекти, снимки и плакати можете да видите в училищното фоайе.

Тези няколко дни обръщаме внимание на контактите, които сме създали и на това как Еразъм+ променя нашето училище!